“ Steak & Malbec “ – 13. – 15. duben

Přijďte si na sklenku vína z pečlivě vybrané nabídky MALBECU.
Tato modrá odrůda se výborně kloubí s hovězím masem z naší rozšířené
nabídky argentinských steaků. Sklenka vybraného Malbecu k steaku od nás, jako dárek.

STEAK
menu

TATARÁČEK Z ARGENTINSKÉ HOVĚZÍ SVÍČKOVÉ 150g
Škrabaná hovězí svíčková z mladého býka plemene Aberdeen-angus, míchaná s kapari, cornichony, šalotkou, parmezánem, ….. a dalšími tajnostmi kuchyně,
podávaný se salátkem a toustíky z bagetky

ANGUS BURGER 150g
Hovězí burger z masného plemene Aberdeen angus v rozpečené bulce se salátem, rajčaty, slaninkou, sýrem chedarem, glazovanou cibulkou, bbq omáčkou a kořeněnou majonézou.
Angus burger podáváme s dozlatova smaženými domácími hranolkami a pikantním dipem.

STEAK Z HOVĚZÍ ROŠTĚNÉ 300g
Marinovaný steak s hovězí roštěné plemene Aberdeen-angus propečený dle vašeho přání, podávaný s domácími steakovými hranolkami a grilovanou zeleninou s vinnou omáčkou UVAS del SOL. 290,-

MARINOVANÁ HOVĚZÍ ŽEBRA 400g
Pomalu pečená marinovaná hovězí žebra v naší marinádě podávaná s grilovaným kukuřičným klasem a domácími steakovými hranolkami

T – BONE STEAK 300g
Steak z hovězí roštěné s kostí a svíčkovou porcovaný do tvaru T, grilovaný s jihoamerickým kořením, podávaný se šťouchanými bramborami s glazovanou cibulkou, grilovanou kukuřicí a kávovou omáčkou.